ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ιστορία της εταιρία μας ξεκινάει το 1952 από τον Ιωάννη Περρή, ο οποίος κατασκεύασε τις πρώτες ηλεκτροσυγκολλήσεις χαλκού, πολλές από τις οποίες ακόμα και σήμερα βρίσκονται σε λειτουργία.
Το 1956, η εταιρία ξεκίνησε τις εισαγωγές δουλεύοντας με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, όπως τον οίκο Zinzer (Stuttgart) και από το 1958 εως σήμερα, τη συνεργασία με τον οίκο Pedrazzoli (Vicenza).
Εγκαταστάθηκαν χιλιάδες μηχανήματα στην Ελλάδα όπου βοήθησαν στην αναπτυσσόμενη οικονομία τη δεκαετία του '60 και του '70, όπου το πνεύμα της καινοτομίας και της δημιουργίας είχε απόλυτη εφαρμογή με τις ανάγκες της εποχής για εξέλιξη.
Τότε πλέον, το 1969, η εταιρία Pedrazzoli παρουσιάζει το πριόνι αλουμινίου Perris 300, ένα εργαλείο που έλυσε τις ανάγκες σε περισσότερο από 2.500 χιλιάδες κατασκευαστές αλουμινίου, ενισχύοντας την βέλτιστη κατασκευή των κουφωμάτων. Ακόμα και σήμερα το πριόνι βρίσκεται σε λειτουργία στα χέρια πολλών κατασκευαστών αποτελώντας μια αξιόπιστη επιλογή.
Στην ίδια λογική πορεύθηκε η εταιρία και όλα τα επόμενα χρόνια παρουσιάζοντας πάντα στην ελληνική αγορά καινοτόμα μηχανήματα που δίνανε λύση στις σύγχρονες εφαρμογές. Έχοντας εγκαταστήσει χιλιάδες μηχανήματα, σήμερα η εταιρία δραστηριοποιείται σε τέσσερις κύριους τομείς:
Κοπή - Διαμόρφωση - Κάμψη - Συγκόλληση

Συνεργάτες